De producten van Vindingrijk

Webwinkel Vindingrijk / Product / Survivalgids pionieren

Survivalgids pionieren

 12,90

Praktijkverhalen van creatieve gemeentestichting

Bestel hier de Survivalgids Pionieren – praktijkverhalen van creatieve gemeentestichting. Samenstelling: Oeds Blok & Matthijs Vlaardingerbroek. In dit boek delen de kerkelijke pioniers van Urban Expression uit hun rijke ervaringen. Prijs: €12,90 (exclusief verzendkosten).

Categorie:

Beschrijving

Survivalgids pionieren – praktijkverhalen van creatieve gemeentestichting.

Dit boek geeft een uitgebreid en thematisch overzicht vanuit de praktijk van kerkelijke pioniers. Mensen die gedreven en trouw, vaak over jaren heen, hun tijd en hun hart geven aan het opbouwen van nieuwe christelijke gemeenschappen. Zij doen dit op plekken waar de bestaande vorm van kerk-zijn vaak niet meer werkt. Een boek waarin de praktijk vanuit de achterstandswijken wordt verteld. Een toegankelijke gids die ook pioniers op heel andere plekken op weg helpt.

Dit boek is een uitgave van VOF Vindingrijk en tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Urban Expression; een organisatie die als doel heeft om christenen die woonachtig en betrokken zijn in achterstandswijken te helpen om tot gemeentestichting te komen. Met focus op binnensteden, oude volkswijken en aandachtswijken. Deze wijken in Nederland representeren een van de meest diverse, uitdagende en spannende omgevingen voor zending in deze tijd. Meer info: www.urbanexpression.nl.

Wil je meer dan 10 exemplaren bestellen? Neem dan contact met ons op.

Back to Top