De producten van Vindingrijk.

De producten van Vindingrijk

Webwinkel Vindingrijk / Product / *uitverkocht* Heilig Vuur – Een pioniersreis voor beginners

*uitverkocht* Heilig Vuur – Een pioniersreis voor beginners

Een pioniersreis voor beginners

Bestel hier Heilig Vuur – Een pioniersreis voor beginners. Auteur: Margrietha Reinders. In dit boek vertelt Margrietha Reinders, predikant en pionier in de Protestantse Kerk in Nederland, het eerlijke en meeslepende verhaal van Heilig Vuur West in Amsterdam. Prijs: €12,90 (exclusief verzendkosten).

Categorie:

Beschrijving

Heilig Vuur – Een pioniersreis voor beginners.

Dit boek neemt je mee in het proces van pionieren van een dappere vrouw, met vallen en opstaan, met liefde en de nodige frustratie, met succes en nederlagen, maar in dat alles: zegen. Het pioniersavontuur van Margrietha Reinders staat niet op zichzelf. Steeds meer mensen gaan ‘de kerk uit’, op zoek naar mensen met wie zij de missie van God kunnen delen. Voor hen is dit boekje met ervaringslessen bestemd.

In 14 hoofdstukken komen diverse thema’s van de pioniersreis aan bod, zoals de beginnende pionier (‘In je hemd staan’), contact met de moederkerk (‘Spanning tussen moeder en dochter’), het pioniersplan (‘De noodzaak van financiering’), missie en visie (‘Tegenstem durven geven’), de ontwikkeling van een pioniersteam (‘Het gaat niet vanzelf’), leiderschap (‘De ideale pionier bestaat niet’) en verder discipelschap, gemeenschapsvorming en leiderschapsoverdracht.

Het boek sluit in hoofdstuk 15 af met een reflectie van Stefan Paas. Hij schrijft: “Missionair pionieren zal niet meer weggaan uit de kerk. Margrietha Reinders heeft een ongelofelijk belangrijk boekje geschreven dat laat zien waarom dit heel goed nieuws is.”

Dit boek is een uitgave van de Protestantse Kerk Amsterdam en V.O.F. Vindingrijk, mede mogelijk gemaakt door de Protestantse Kerk in Nederland.

Wil je meer dan 10 exemplaren bestellen? Neem dan contact met ons op.

Back to Top